Jobba hos oss

Är du ambitiös och trivs på en arbetsplats med högt tempo?
Vi brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse, därför är vi alltid intresserade av att få kontakt med kreativa människor som vill utveckla vårt kök och matsal. Skriv ett par rader om dig själv och skicka till info@restaurangmassimo.se

Vi hörs!


 

Lediga tjänster

Kökschef
Du som brinner för mat, är en bra teamledare, har god struktur och arbetar organiserat. Du får gärna ha grunder inom köksekonomi.
Som kökschef hos oss driver du köket, ansvarar för menyer, inköp, rutiner och ditt köksteam.
Erfarenhet: 5 år
Tjänst: 100%
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående

Servis
Nu söker vi en eller fler som vill jobba i vår matsal. Arbetet gäller både lunch, kvällar och helger. Du gillar service, att göra andra glada gör dig glad. Du är en positiv, glad och social filur med fokus på kvalité och dina gäster. Du kommer jobba med ett bra gäng som gillar högt tempo, älskar service och strävar efter att alla gäster ska ha ett riktigt grymt besök hos oss.
Erfarenhet: Minst 1 år
Tjänst: 25–75 %
Period: Idag–tillsvidare

Kock
Vi söker en duktigt och glad kock som vill jobba med oss. Du har gärna lite tidigare erfarenhet och kommer få varierande uppgifter i köket samt både lunch/kväll och helgarbete.
Ser fram emot att höra från dig som vill bidra med energi och kunskap till köket på Massimo.
Erfarenhet: Minst 1 år
Tjänst:
75-100 %
Period: Idag–tillsvidare

Barchef/bartender/somelier
Bartender, startender, mixolog & eller somelier, ser du dig som något av detta så är du kanske rätt för Massimo och Vineria di Massimo.
Våran bar som erbjuder det bästa från Italiens vingårdar, klassiska och utmanande cocktails i backfickan som är en given mötesplats för dryckesälskare i Växjö. Du är smaksäker, stresstålig, kreativ och gillar människor för att trivas hos oss.
Tjänsten innebär ansvar över sortiment, inköp, bemanning och ekonomi.
Erfarenhet: Minst 3 år
Tjänst 75%-100%
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående