Jobba hos oss

Är du ambitiös och trivs på en arbetsplats med högt tempo?

Vi brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse, därför är vi alltid intresserade av att få kontakt med kreativa människor som vill utveckla vårt kök och matsal. Skriv ett par rader om dig själv och skicka till info@restaurangmassimo.se

Vi hörs!


 

Lediga tjänster

 

Kökschef
Som kökschef har du ansvar för köket i samråd med köksmästaren. En spännande tjänst med möjlighet till mycket fritt och kreativt arbete. Du som söker är driven, intresserad och passionerad av mat och dryck. Vidare är du noggrann och strukturerad samt en bra lagspelare och lagledare. Ett par års erfarenhet är en fördel.
Period: september–tillsvidare
Tjänst: 100 %

Kock
Som spiskock kommer du ansvara för din station. Tjänsten innefattar både luncher, kvällar och helger. En rolig tjänst för dig som gillar högt tempo och bra lagarbete. Vi söker dig som hungrar efter en ny utmaning. Såklart med ett stort intresse för mat, positiv och som gillar att jobba med härligt gäng. Utbildning och tidigare erfarenhet är ett plus men inget krav.
Period: oktober–tillsvidare
Tjänst: 75–100 %

Servis
Nu söker vi en eller fler som vill jobba i vår matsal. Arbetet gäller både luncher, kvällar och helger. Du gillar service och att göra andra glada gör dig glad. Du är en positiv och social filur med fokus på kvalitet och dina gäster. Du kommer jobba med ett bra gäng som gillar högt tempo, älskar service och strävar efter att alla gäster ska ha ett riktigt grymt besök hos oss.
Period: Idag–tillsvidare
Tjänst: 25–90 %

Barchef
Vi söker dig som vill vara kreativ tillsammans med oss. Du har goda barkunskaper sedan tidigare, både flink i fingrarna samt en bra kunskapsbank. Vi vill tillsammans med dig skapa goda och uppfriskande drinkar i vårt nya projekt. Övriga färdigheter som vinkännare, barista, komiker med mera uppskattas.
Period: oktober–tillsvidare
Tjänst: 75 %