Jobba hos oss

Är du ambitiös och trivs på en arbetsplats med högt tempo?
Vi brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse, därför är vi alltid intresserade av att få kontakt med kreativa människor som vill utveckla vårt kök och matsal. Skriv ett par rader om dig själv och skicka till info@restaurangmassimo.se

Vi hörs!


 

Lediga tjänster

Restaurangchef
Vill du vara med att driva och utveckla Massimo till något ännu bättre? Du som gillar att ha ansvar och tar mycket ansvar har nu möjligheten att bli vår nya restaurangchef. Vi står inför nya utmaningar under hösten och expanderar och utvecklar vår befintliga verksamhet. Du har erfarenhet av restaurang sedan tidigare, gärna med liknande arbetsuppgifter. Bra kunskaper inom vin, dryck och mat är ett krav. Du som restaurangchef ingår i vår ledningsgrupp och driver restaurangen framåt tillsammans med oss.
Tjänst: 100 %
Period: 1 Nov–

Servis
Nu söker vi en eller fler som vill jobba i vår matsal. Arbetet gäller både lunch, kvällar och helger. Du gillar service, att göra andra glada gör dig glad. Du är en positiv, glad och social filur med fokus på kvalité och dina gäster. Du kommer jobba med ett bra gäng som gillar högt tempo, älskar service och strävar efter att alla gäster ska ha ett riktigt grymt besök hos oss.
Tjänst: 25–90 %
Period: Idag–tillsvidare