Galleri
Låt oss presentera den perfekta mellanrätten. Risotto al pomodoro e zafferano - tomat & saffransrisotto med bläckfisk, vannameiräkor, picklad fänkål & dill. Går att få som halv eller hel portion.
Avnjuts gärna med 2021 Tenute dei Ciclopi Etna Bianco, fräscht, krispigt och med en trevlig touch av citrus som lyfter både saffranet och skaldjuren.

Låt oss presentera den perfekta mellanrätten. Risotto al pomodoro e zafferano - tomat & saffransrisotto med bläckfisk, vannameiräkor, picklad fänkål & dill. Går att få som halv eller hel portion.
Avnjuts gärna med 2021 Tenute dei Ciclopi Etna Bianco, fräscht, krispigt och med en trevlig touch av citrus som lyfter både saffranet och skaldjuren.
De säger att man inte ska jobba med sina bästa vänner. Tur att Martin & Mange inte lyssnade på det rådet. Ett decennium senare står de fortfarande sida vid sida, lika glada och lika goda vänner som när de gav sig ut på sin resa runt jorden och arbetade överallt från stjärnkrogar till enkla tak över huvudet. Två vänner, en passion och plats för fler runt bordet. Välkomna!
#restaurangmassimo #växjö

De säger att man inte ska jobba med sina bästa vänner. Tur att Martin & Mange inte lyssnade på det rådet. Ett decennium senare står de fortfarande sida vid sida, lika glada och lika goda vänner som när de gav sig ut på sin resa runt jorden och arbetade överallt från stjärnkrogar till enkla tak över huvudet. Två vänner, en passion och plats för fler runt bordet. Välkomna!
#restaurangmassimo #växjö
Våra smaklökar dansar i munnen som benen dansar till denna låt. En italiensk klassiker med en liten twist - Cannolli med gianduja, mascarpone och blåbärssirap 🫐

Våra smaklökar dansar i munnen som benen dansar till denna låt. En italiensk klassiker med en liten twist - Cannolli med gianduja, mascarpone och blåbärssirap 🫐
Vi välkomnar hösten med öppna armar och tallrikarna går i säsongens färger. Confiterat svenskt anklår, saltrostade betor, jordärtskocka, bondbönor & kycklingjus. Vi ses nästa vecka!

Vi välkomnar hösten med öppna armar och tallrikarna går i säsongens färger. Confiterat svenskt anklår, saltrostade betor, jordärtskocka, bondbönor & kycklingjus. Vi ses nästa vecka!
En nykomling på menyn. Zuppa di zucca - Pumpasoppa med krispig prosciutto, picklad pumpa & vispad ricotta 🍂

En nykomling på menyn. Zuppa di zucca - Pumpasoppa med krispig prosciutto, picklad pumpa & vispad ricotta 🍂
Två av veckans smarriga luncher.
Saltimbocca con pollo
Stekta kycklinglår med prosciutto, tomat, salvia & rostad potatis
Linguine alle cozze
Blåmusslor, lök, vitlök, chili, vitt vin grädde & persilja

Två av veckans smarriga luncher.
Saltimbocca con pollo
Stekta kycklinglår med prosciutto, tomat, salvia & rostad potatis
Linguine alle cozze
Blåmusslor, lök, vitlök, chili, vitt vin grädde & persilja
Ny meny ✨
Signed, sealed and finally delivered to you.
Våra kockar har lagt ner tid och kärlek på att ta fram en helt ny höstmeny, fylld med smaker som värmer och överraskar.
En av nyheterna? Den här Carpaccion på svensk oxfilé med bevarad kantarell, balsamico, persilja & parmesan.
Kom förbi och hitta din nya favorit!
#menybyte #restaurangmassimo #restaurangeriväxjö #mittväxjöcity

Ny meny ✨
Signed, sealed and finally delivered to you.
Våra kockar har lagt ner tid och kärlek på att ta fram en helt ny höstmeny, fylld med smaker som värmer och överraskar.
En av nyheterna? Den här Carpaccion på svensk oxfilé med bevarad kantarell, balsamico, persilja & parmesan.
Kom förbi och hitta din nya favorit!
#menybyte #restaurangmassimo #restaurangeriväxjö #mittväxjöcity