Jobba hos oss

Lediga tjänster

Är du ambitiös och trivs på en arbetsplats med högt tempo?
Vi brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse, därför är vi alltid intresserade av att få kontakt med kreativa människor som vill utveckla vårt kök och matsal.
Skriv ett par rader om dig själv och skicka till info@restaurangmassimo.se

Vi hörs!

Kock

Vi söker en duktigt och glad kock som vill jobba med oss. Du har gärna lite tidigare erfarenhet och kommer få varierande uppgifter i köket samt både lunch/kväll och helgarbete.
Ser fram emot att höra från dig som vill bidra med energi och kunskap till köket på Massimo.
Erfarenhet: Minst 1 år
Tjänst: 75-100 %
Period: Idag–tillsvidare

Servis

Nu söker vi en eller fler som vill jobba i vår matsal. Arbetet gäller både lunch, kvällar och helger. Du gillar service, att göra andra glada gör dig glad. Du är en positiv, glad och social filur med fokus på kvalité och dina gäster. Du kommer jobba med ett bra gäng som gillar högt tempo, älskar service och strävar efter att alla gäster ska ha ett riktigt grymt besök hos oss.
Erfarenhet: Minst 1 år
Tjänst: 25–100 %
Period: Omgående–tillsvidare

Barchef/bartender

Bartender, startender, mixolog & eller somelier, ser du dig som något av detta så är du kanske rätt för Massimo och Vineria di Massimo.
Våran bar som erbjuder det bästa från Italiens vingårdar, klassiska och utmanande cocktails i backfickan som är en given mötesplats för dryckesälskare i Växjö. Du är smaksäker, stresstålig, kreativ och gillar människor för att trivas hos oss.
Tjänsten innebär ansvar över sortiment, inköp, bemanning och ekonomi.
Erfarenhet: Minst 3 år
Tjänst: 75%-100%
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgåend